Stichting-IRIS-logo-christelijke-scholengemeenschap

Gezocht: managementassistent (0,8 fte)

IRIS is op zoek naar een enthousiaste, initiatiefrijke managementassistent met een hands-on mentaliteit ter ondersteuning van het college van bestuur.

Tijdelijke aanstelling, met uitzicht op vast (0,8 fte)

Jouw uitdaging…

is het om optimale ondersteuning te bieden aan de voorzitter van het college van bestuur. En, samen met je collega directiesecretaresse, aan de stafmedewerkers van het bestuursbureau van IRIS.

Binnen het bestuursbureau van IRIS werkt onder leiding van het college van bestuur, een klein team stafmedewerkers ter ondersteuning van de zes scholen van IRIS. Diverse disciplines zijn vertegenwoordigd: control, communicatie, HR, opleiding & ontwikkeling en ICT. Doel van dit team is om de scholen maximaal te ondersteunen op de verschillende beleidsterreinen. Kwalitatief hoogstaande dienstverlening en een efficiënte organisatie zijn hierin de uitgangspunten. Ons motto hierbij luidt: ‘We helpen je een stap verder!’ Jij bent het visitekaartje van IRIS en geeft collega’s van de scholen en externe contacten het gevoel welkom te zijn en geholpen te worden.

Het is jouw hoofdtaak om de voorzitter van het college van bestuur maximaal te ondersteunen, proactief meedenken en meewerken zijn hierin cruciaal. Taken als agendabeheer, het voorbereiden van vergaderingen, notuleren en bewaken van gemaakte afspraken maken hier deel van uit. Aan de stafmedewerkers van het bestuurssecretariaat, control en financiën bied je administratieve ondersteuning bij door hen aan te dragen onderwerpen. Het bestuursbureau ontwikkelt zich richting het kantoor van de toekomst, duurzaam en digitaal georganiseerd. Met jouw digitale kennis en vaardigheden help jij deze ontwikkeling een stap verder.

Samen met je collega, die in deeltijd aanwezig is, ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in het bestuursbureau, waaronder ontvangst van bezoekers, telefoonbeantwoording en facilitaire zaken.

Wij zoeken…

een proactieve en communicatief vaardige persoonlijkheid met hands-on mentaliteit, dienstverlenend en organisatorisch sterk. Je bent een professional met ervaring in het voeren van een secretariaat, mbo+ opgeleid (managementsupport of andere relevante opleiding) en met ruime ervaring in een soortgelijke zelfstandige functie. Ervaring in het onderwijs is een pré. Vanzelfsprekend beschik je over een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, een goede tekstvaardigheid en heb je een uitgebreide kennis van Microsoft Office (365), Outlook, Sharepoint en WordPress.

Wij bieden…

een zelfstandige functie in een professionele organisatie in het voortgezet onderwijs waar ruimte is voor kennisdeling en waar men open staat voor advies en omdenken. Je rapporteert aan de voorzitter van het college van bestuur. Het betreft een parttime functie (0,8 fte) waarbij je, met uitzondering van de eerste en laatste week van de zomervakantie, de schoolvakanties vrij bent. De functie van directiesecretaresse wordt gewaardeerd in functieschaal 7 van de cao-vo.

IRIS…

is een professionele, actieve stichting in het christelijk voortgezet onderwijs. Ambitieus in het bereiken van haar doelen, alert als het gaat om kwaliteit, schoolklimaat en onderwijs met overtuiging. Onze onderwijsstrategie ‘Het Leren van Morgen’ vormt hierbij ons focuspunt. Al onze acties, ook van onze dienstverlening binnen het bestuursbureau, moeten ten goede komen aan onze leerlingen.
Aangesloten bij IRIS zijn Katholieke Scholengemeenschap Hoofddorp (Hoofddorp), Eerste Christelijk Lyceum (Haarlem), Haemstede-Barger Mavo (Heemstede), Herbert Vissers College (Nieuw-Vennep), Kaj Munk College (Hoofddorp) en RKSG Thamen (Uithoorn). Het college van bestuur (Heemstede) geeft leiding aan de IRIS-organisatie en wordt hierbij ondersteund door een kleine staf.

Solliciteren…

kan tot en met 24 januari 2018 door je curriculum vitae en motivatie te mailen naar secretariaat@iris-cvo.nl. De eerste gesprekken zullen plaatsvinden op 29 januari in de ochtend, de tweede ronde gesprekken op 31 januari. Meer informatie over de organisatie is te vinden op www.stichtingiris.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Annemarie van Leeuwen (directiesecretaresse)  a.vanleeuwen@iris-cvo.nl  of Judith IJsseldijk (management adviseur HR) op (023) 548 38 00. Gewenste startdatum: 1 maart 2018.