Waarom werken bij IRIS?

IRIS is een actieve, professionele organisatie in het christelijk voortgezet onderwijs met zo’n 800 medewerkers en meer dan 7.000 leerlingen.

Aandacht voor de menselijke maat

IRIS heeft aandacht voor de menselijke maat. Medewerkers worden gestimuleerd om in hun eigen kracht te gaan staan.

Groei en ontwikkeling

IRIS is een aantrekkelijke werkgever, omdat we geïnteresseerd zijn in jou als medewerker en graag investeren in de ontwikkeling van al onze medewerkers. ‘Groei en ontwikkeling’, ‘in beweging zijn’ en ‘kennis delen’ vormen de kernbegrippen bij IRIS. Kies je voor een baan bij IRIS? Dan betekent dat dat jij zélf aan het stuur zit en de regie houdt over je eigen ontwikkeling. Het werken vanuit de LEAN filosofie ‘continu leren en verbeteren’ staat bij IRIS centraal.

Werken-bij-Stichting-IRIS-goede-arbeidsvoorwaarden

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

IRIS biedt arbeidsvoorwaarden boven de CAO VO en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden:

Uitgebreide scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden (intern en extern);

Mobiliteit mogelijk naar andere IRIS-scholen;

Uitstekende verlofregeling waaronder gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof;

Eindejaarsuitkering;

Pensioenopbouw bij ABP;

Collectieve ziektekostenverzekering via Verus;

Aantrekkelijke pakketkorting op andere verzekeringen via Centraal Beheer.

Werken-bij-Stichting-IRIS-goede-arbeidsvoorwaarden-voor-medewerkers