Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek

Vakcollege Thamen officieel geopend

Op 8 november is het Vakcollege op Thamen officieel geopend. De rode loper was uitgerold, de leerlingen droegen Thamen shirts, de school was feestelijk versierd en er werden heerlijke hapjes en drankjes geserveerd. Niet alleen leerlingen, ook veel ouders waren aanwezig. Truus Vaes sprak de aanwezigen kort toe en knipte vervolgens samen met Ria Zijlstra, wethouder onderwijs in Uithoorn, een ketting door bij de entree van het SkillsLab. Er volgde een indrukwekkende lichtshow. Alle klassen hadden de opdracht gekregen een werkstuk te maken met het thema Schiphol op zee.Via Mentimeter konden alle aanwezigen met hun telefoon een stem uitbrengen voor het beste project. De winnende klas heeft een slagroomtaart gewonnen! Klik hier voor meer informatie over het Vakcollege.