Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Leerlingen
0
Medewerkers
0

Herbert Vissers College

Het Herbert Vissers College is een brede scholengemeenschap voor vmbo basis- en kaderberoepsgericht, mavo, havo, atheneum en gymnasium. Het is de enige VO-school in Nieuw-Vennep.

De school heeft de ambitie om de leerling te vormen en zijn talent te ontwikkelen, zodat deze, als wereldburger van morgen, het verschil zal maken voor zowel de eigen leefomgeving als de wijde wereld.

In een snel veranderende wereld maakt het HVC het verschil door de leerling de ruimte te geven zijn talent te ontwikkelen en hem de juiste kennis en vaardigheden voor onze maatschappij van morgen mee te geven. In elke HVC leerling, van vmbo tot vwo, is zo’n waardevol, uniek en persoonlijk talent aanwezig. Dat talent is een aangeboren aanleg dat moet worden ontdekt en ontwikkeld.

HVX is in schooljaar 2018-2019 een nieuwe onderwijsmethode gestart op het HVC. Een methode die uitgaat van persoonlijke groei en de leerlingen aan het stuur zet van hun eigen ontwikkeling. De leerlingen werken met hulp van hun docentcoaches aan hun persoonlijke leerroute en uitdagende projecten. 

Leerlingen
0
Medewerkers
0