International School Haarlem

De International School Haarlem (ISH) is een initiatief van stichting IRIS, Salomo – Stichting voor Christelijk Primair Onderwijs Zuid-Kennemerland en de gemeente Haarlem.

In september 2017 is de basisschool afdeling succesvol van start gegaan. Dagelijks gaan nu 64 kinderen met 26 verschillende nationaliteiten met plezier naar school. Voordat de school permanent kan worden gehuisvest deelt de ISH de komende jaren het gebouw met het Eerste Christelijk Lyceum (ECL).

Inmiddels zijn de voorbereidingen voor de Internationale School Haarlem voor voortgezet internationaal onderwijs in volle gang. De bedoeling is dat de eerste klassen van het voortgezet internationaal onderwijs in augustus 2018 van start zullen gaan.

ISH-logo-International-school-Haarlem-Stichting-IRIS

ISH in het kort