Kaj Munk College

Het Kaj Munk College is een actieve en dynamische school voor vwo, havo en mavo in Hoofddorp. In het oog springende kenmerken zijn: bèta-onderwijs van hoog niveau (o.a. een speciale vwo-scienceklas, een technasiumstroom in de havo, bètadesign in de mavo), extra aandacht voor kunst, media en cultuur, en het voor docenten en leerlingen warme en duidelijke schoolklimaat.

Iedereen mag zichzelf zijn op het Kaj Munk College, maar het is wel belangrijk je aan de afspraken te houden. Vanaf het moment dat je binnenkomt als brugklasleerling krijg je ruimte om je talenten te ontplooien. Maar dat gaat nooit ten koste van anderen. Schoolprestaties en het diploma tellen, maar allereerst tel je op het Kaj Munk om wie je bent.

kajmunk-middelbare-school-stichting-Iris

KMC in het kort: