Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek

Ariane Hoog: nieuw lid raad van toezicht IRIS

Met instemming van alle leden is Ariane Hoog benoemd tot lid van de raad van toezicht van IRIS vanaf 1 augustus 2020.

Ariane Hoog is oud-leerling van het Eerste Christelijk Lyceum (ECL) waar ze jarenlang  op de planken stond tijdens de fameuze theatervoorstellingen. Ze woont in Amsterdam en heeft drie kinderen op diverse middelbare scholen.

Ariane Hoog is interim manager op het gebied van circulaire economie en klimaatadaptatie. Voor de gemeente Amsterdam is zij jarenlang werkzaam geweest voor het onderwijs. Ariane heeft grote programma’s opgezet om de kwaliteit te verbeteren. Ook heeft zij ervaring met passend onderwijs in relatie tot reguliere scholen en ziekenhuizen.

In verschillende functies en rollen heeft zij de nodige ervaring op gedaan op het gebied van financiën, bedrijfsvoering en nieuwe technologieën.