Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek

IRIS wervingspecial 2023 is uit!

In deze special interviews met collega’s Thijs Berntsen en Peter Oudshoorn. Twee zij-instromers die al een hele carrière achter de rug hebben en onlangs het roer omgooiden. Ook het verhaal van de onlangs gestarte HR-adviseurs, die hun krachten zoveel mogelijk bundelen, is de moeite waard. Mette Zuurbier is een energieke starter met een enorm takenpakket en Lard de Landmeter is de eerste personal trainer binnen IRIS. Last but not least, nóg twee bijzondere verhalen. Eén van Obada Al-Falouji die de oorlog in Syrië ontvluchtte, inmiddels goed Nederlands spreekt en sinds kort werkzaam is als ICT-servicedeskmedewerker op het Kaj Munk College. De andere van Carla en Bianca van Esch, moeder en dochter, die op dezelfde school werken.

Op pagina 24 van deze special tref je het aanbod van alle IRIS-vacatures op onze scholen.

Klik hier om de IRIS wervingspecial te openen.