Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek

KSH officieel ROSA opleidingsschool

KSH mag zich officieel ROSA opleidingsschool noemen. Na een proefperiode van een jaar heeft de school een positieve beoordeling gekregen. Uit de visitatie kwam naar voren dat de KSH voldoet aan de criteria om in samenwerking met de lerarenopleiding eerste- en tweedegraadsleraren op te leiden.

‘En daar zijn we ontzettend trots op. Er is hard gewerkt om dit te realiseren, de positieve visitatie is echt de kroon op ons werk. Door op deze wijze studenten – leraren in opleiding – te coachen en te begeleiden wordt de professionele leercultuur bij ons op school versterkt. En dat is van meerwaarde voor de hele school.’

Mark Mees, directeur

ROSA – Regionale Opleidingsschool Amstelland – is een samenwerkingsverband van vijftien VO-scholen in de regio Amsterdam/Amstelland en zes Amsterdamse lerarenopleidingen. Samen zijn zij verantwoordelijk voor het opleiden van toekomstige leerkrachten.