Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek

VMBO On Stage: Mary Krouwel, directeur van Thamen, roept enthousiaste ondernemers uit de regio op mee te doen!

VMBO On Stage is een periode van lessen in het kader van beroepsoriëntatie waarin onder andere de leerlingen van Thamen kennismaken met zoveel mogelijk branches en beroepen.

Op 11 februari wordt een groots beroepenfeest georganiseerd waar ondernemers, de leerlingen kunnen ontmoeten. Mary Krouwel, directeur van Thamen, roept ondernemers daarom op om mee te doen en hun enthousiasme met leerlingen te delen.’Voor lokale bedrijven is VMBO On Stage een uitgelezen kans om hun beroepsgroep of bedrijf onder de aandacht te brengen.

Als het klikt tussen een leerling en iemand uit het bedrijfsleven worden afspraken gemaakt voor de Doe Dag op 5 maart. Doel van de Doe Dag is leerlingen een goed beeld te geven van het beroep in de praktijk. Ze lopen een middag mee, behandelen een casus of lossen een opdracht of probleem op.’

Ben je benieuwd naar geslaagde Doe Dag-voorbeelden, wil je meer informatie en/of je als ondernemer aanmelden, kijk dan op www.veenenamstellandonstage.nl

Klik hier voor het artikel met Mary Krouwel in het magazine Amstelland INTO Business (pagina 17).