Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek

Anna en Evert-Jan (HVC) zijn toegelaten tot de Apple Distinguished Educators class of 2019!

Apple heeft Anna Rebel en Evert-Jan Oppelaar, beiden werkzaam op het Herbert Vissers College, als twee van de acht Nederlandse docenten opgenomen in de Apple Distinguished Educators (ADE) Class of 2019. In 1994 heeft Apple het ADE-programma opgezet om pioniers in het basis-, voortgezet en hoger onderwijs te ondersteunen die technologie van Apple inzetten om het onderwijs in beweging te brengen, zowel voor leerkrachten als voor leerlingen en studenten. Het programma bestaat nu 25 jaar en is uitgegroeid tot een wereldwijde community van meer dan 2800 visionaire en innovatieve leiders op het gebied van onderwijs, die andere docenten helpen een nieuw beeld te krijgen van de mogelijkheden van iPad en Mac.

Voor Anna en Evert-Jan is dit een mooie gelegenheid om te delen waar zij zelf trots op zijn (wat ze met technologie en iPads doen bij wetenschapsoriëntatie, nieuwe media, godsdienst, informatica en natuurlijk HVX), maar vooral om nieuwe ideeën en contacten op te doen. In juli bezoeken ze het ‘institute’ event de voor regio Europa. Dit event is in Noordwijkerhout en daar ontmoeten ze de hele Europese ADE class van 2019.

Je kunt altijd terecht bij Anna en Evert-Jan met vragen over apps en technologie in het onderwijs en ze denken graag met je mee. Meer informatie over de bijdragen van ADE’s over de hele wereld vind je op https://www.apple.com/nl/education/apple-distinguished-educator/.