Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek

De IRIS wervingspecial 2021 is uit!

Corona of niet: we zijn met alle IRIS-scholen druk bezig om de inzet van huidig en toekomstig personeel in het nieuwe schooljaar kloppend te maken. In deze IRIS wervingspecial 2021 tref je  een actueel overzicht van alle vacatures op de zeven IRIS scholen. Klik hier voor de bladerbare versie.

Verder tref je verhalen aan van twee ondernemers, een freelancer in de media en een accountmanager. Deze mensen maakten een carrièreswitch en zijn als docent gelukkiger dan ooit. Datzelfde geldt voor een voormalig assistent bedrijfsleider bij een grote hotelketen en een commerciële planner. Beiden werken nu met veel plezier als OOP’er op een IRIS-school. Alle geïnterviewden leggen uit waarom ze bewust voor een baan in het onderwijs hebben gekozen. Tot slot, informatie over ‘Talent als Docent’: een initiatief dat ook bedoeld is voor startende en ervaren docenten, HR-medewerkers en teamleiders die willen groeien in hun vak.